Samsung Galaxy S5 Neo to nieco odchudzony pod względem specyfikacji technicznej kuzyn poprzedniej flagowej wersji smartfonu Samsunga. Jak sprawdza się w praktyce?

Samsung Galaxy S5 Neo - wideorecenzja - opinie i komentarze (2)

Aby dodać opinię, pytanie lub komentarz podaj swoje dane w polach poniżej. Pola oznaczone gwazdką (*) są obowiązkowe.

Milena
11-05-2016 - 18:52:10
Witam. Wczoraj w t-mobile kupiłam samsunga galaxy s5 neo, jednak podczas rozmowy, rozmówca skarży się na jakość połączenia, słychać mnie bardzo słabo, coś trzeszczy i słychać echo. Co mam zrobić? Oddać na gwarancje?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
12-05-2016 - 17:43:42
Witam. Jeśli problem występuje niezależnie od lokalizacji, w której korzystasz z telefonu, rzeczywiście należy sprawdzić go w serwisie. Jeśli problem występuje tylko w jednej lokalizacji skontaktuj się z BOA. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz

Lepiej w t-mobile

Galaxy S7 już jest! I to z Gear VR w prezencie! Sprawdźcie!

Hitowy smartfon Sasmung Galaxy S III wszedł niedawno do naszej oferty. Już teraz możecie obejrzeć naszą wideo-recenzję tego urządzenia.

Samsung Galaxy S III był smartfonem długo oczekiwanym przez wszystkich fanów nowoczesnych telefonów. W naszej ofercie urządzenie pojawiło się kilkanaście dni temu. 2 lipca udostępniliśmy zaś w dziale Testy nasz obszerny opis smartfona od Samsunga. Dzisiaj z kolei umieściliśmy w tym materiale wideo-recenzję Galaxy S III. Chcecie zobaczyć na własne oczy co potrafi ten telefon? Czy jest prosty w obsłudze? Jakie posiada możliwości? Zapraszamy Was do obejrzenia naszego filmu!

Wideo-recenzja Samsung Galaxy S III już jest! - opinie i komentarze (2)

Aby dodać opinię, pytanie lub komentarz podaj swoje dane w polach poniżej. Pola oznaczone gwazdką (*) są obowiązkowe.

macowjs
08-07-2012 - 18:40:40
ja rozumiem, że SIII to najbardziej promowany telefon, ale recenzja one x była wcześniej, a jeszcze wideo recenzji nie dostała :(
  (0)
Odpowiedz
Redakcja T-Mobile Trendy
09-07-2012 - 08:40:02
Z promocją danego telefonu nie ma to nic wspólnego, tak po prostu czasami układają się nasze plany. Recenzja HTC One X pojawi się już za chwilę. Pozdrawiamy!
  (1)
Odpowiedz

Lepiej w t-mobile

Galaxy S7 już jest! I to z Gear VR w prezencie! Sprawdźcie!

Samsung Galaxy S5 Neo ma być mniejszym i tańszym odpowiednikiem flagowego modelu południowokoreańskiego koncernu. Znamy już jego prawdopodobną specyfikację.

Firma Samsung sukcesywnie powiększa swoją ofertę smartfonów, wprowadzając bogatą paletę różnych modeli, które są w stanie zaspokoić potrzeby dużej rzeszy klientów. Aktualnie na horyzoncie - poza rzekomym konkurentem iPhone'a 6 - jest Samsung Galaxy S5 Neo, który ma być mniejszą i tańszą wersją flagowca koncernu, a więc modelu Galaxy S5.

Z informacji, którymi dysponujemy do tej pory, wynika, że Galaxy S5 Neo będzie pracował pod kontrolą systemu Android w wersji 4.4.4 KitKat. Za jego szybką i wydajną pracę odpowiadał będzie procesor ośmiordzeniowy Samsung Exynos 5 Octa o maksymalnej częstotliwości taktowania 1.8 GHz z 6-rdzeniowym układem graficznym Mali-T628, który otrzyma wsparcie ze strony 2 GB pamięci operacyjnej RAM. Jeśli zaś chodzi o wyświetlacz, to ma być to 4,7-calowy ekran dotykowy, wyświetlający obraz w rozdzielczości HD (1280 x 720 pikseli). Do wykorzystania na dane do dyspozycji użytkownika mają to być 32 GB pamięci.

Dokładna cena oraz data premiery urządzenia nie są jeszcze znane, ale istnienie modelu Galaxy S5 Neo jest praktycznie pewne, w związku z czym niedługo możemy spodziewać się jego oficjalnej zapowiedzi.

Nadchodzi Samsung Galaxy S5 Neo - opinie i komentarze (2)

Aby dodać opinię, pytanie lub komentarz podaj swoje dane w polach poniżej. Pola oznaczone gwazdką (*) są obowiązkowe.

Milena
11-05-2016 - 18:53:48
Witam. Wczoraj w t-mobile kupiłam samsunga galaxy s5 neo, jednak podczas rozmowy, rozmówca skarży się na jakość połączenia, słychać mnie bardzo słabo, coś trzeszczy i słychać echo. Co mam zrobić? Oddać na gwarancje?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
12-05-2016 - 17:44:28
Witam. Jeśli problem występuje niezależnie od lokalizacji, w której korzystasz z telefonu, rzeczywiście należy sprawdzić go w serwisie. Jeśli problem występuje tylko w jednej lokalizacji skontaktuj się z BOA. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz

Lepiej w t-mobile

Galaxy S7 już jest! I to z Gear VR w prezencie! Sprawdźcie!

W ofercie indywidualnej T-Mobile debiutują trzy nowe smartfony: Samsung Galaxy S5 Neo, Samsung Galaxy J5 oraz trzecia generacja telefonu Motorola G.

Pokazana w lipcu Motorola G trzeciej generacji to smartfon z ekranem IPS LCD 5” (1280 x 720 pikseli) pokryty warstwą szkła Corning Gorilla Glass 3. Posiadający certyfikat IPX7 telefon jest wodoodporny (do głębokości 1 metra przez 30 minut). W środku pracuje czterodzeniowy chipset Snapdragon 410 (1,4 GHz) wspomagany przez 1 GB pamięci RAM.

Motorola G 3 generacji

Z kolei Samsung Galaxy S5 Neo to nieco większy od Moto G smartfon z ekranem Super AMOLED o rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli). Podobnie jak telefon Motoroli jest odporny na wodę (certyfikat IP67). W środku pracuje aż ośmiordzeniowy chipset Exynos Octa (1,6 GHz), a pamięci operacyjnej mamy tu 2 GB.

Samsung Galaxy S5 Neo

Ostatnia z nowości - Samsung Galaxy J5 ma jeszcze większy ekran (5,5 cala). Rozdzielczość obrazu to HD (1280 x 720 pikseli). Cechą wyróżniającą telefonu jest funkcja dual SIM oraz dodatkowa lampa błyskowa na froncie, doświetlająca zdjęcia typu selfie. W środku pracuje chipset Snapdragon 410, korzystający z 1,5 GB pamięci RAM.

Samsung Galaxy J5

Galaxy S5 Neo, Galaxy J5 i Moto G 3 - nowe smartfony w T-Mobile - opinie i komentarze (2)

Aby dodać opinię, pytanie lub komentarz podaj swoje dane w polach poniżej. Pola oznaczone gwazdką (*) są obowiązkowe.

crazyraven
05-09-2015 - 08:56:19
Od kiedy J5 ma 5,5 cala? Mi się wydaje że ma 5 cali.
  (0)
Odpowiedz
Motka
26-08-2015 - 21:15:20
Brawo T-Mobile wreszcie u was zawitała Motorola to bardzo dobre posunięcie.I czy pojawią się u was Motorole Moto X Style i Play
  (0)
Odpowiedz

Lepiej w t-mobile

Galaxy S7 już jest! I to z Gear VR w prezencie! Sprawdźcie!
Podziel się