Na papierze specyfikacja Desire 820 budzi szacunek, szczególnie że smartfon można nabyć w atrakcyjnej ofercie. Papier papierem, a jak jest naprawdę?

  • Design
    8
  • Aplikacje
    8
  • Bateria
    8
  • Łatwość obsługi
    8
  • Funkcjonalność
    9
  • Design
    8.5
  • Aplikacje
    8.5
  • Bateria
    8.125
  • Łatwość obsługi
    8.625
  • Funkcjonalność
    8.625

+ Plusy

  • bardzo szybki procesor
  • dobrze brzmienie głośników
  • wysoka jakość wykonania
  • dobry aparat i ekran

- Minusy

  • brak NFC

Uwielbiamy duże smartfony. Ekran o dużej przekątnej ma niezaprzeczalne zalety: wysoki komfort czytania tekstów, przeglądania stron internetowych (szczególnie tych w wersji niemobilnej), oglądania filmów czy zdjęć. HTC nie pozostaje w tyle w wyścigu na wielkie ekrany.

Desire 820 ma aż 5,5-calowy wyświetlacz. Na szczęście, duża powierzchnia przedniego panelu wcale nie sprawia, że mamy poczucie trzymania w ręku cegły. Desire jest smukły (7,74 mm grubości) i waży 155 gramów – przy swoich rozmiarach to niewiele. Urządzenie dobrze leży w dłoni, ale do jego obsługi przyda się czasem druga dłoń. Stosunkowo niewielka masa sprawia, że nawet dłuższe trzymanie Desire w jednej dłoni, na przykład w trakcie czytania długiego tekstu, nie męczy.

Wygląd, ekran, jakość wykonania

Jakość wykonania tajwańskiego smartfonu stoi na wysokim poziomie, choć o luksusie topowych smartfonów nie ma tutaj mowy. Dobrej jakości, przyjemny w dotyku poliwęglan otacza Desire po bokach i z tyłu. Tylny panel jest niezdejmowalny, więc baterii nie wymienimy. HTC ma tylko dwa fizyczne przyciski – zlokalizowane są na prawym boku i służą do włączania/blokady urządzenia i regulowania głośności. Trzy typowe androidowe przyciski (wróć, home i ostatnie aplikacje) są elementem ekranu dotykowego. Gniazda nano SIM i microSD ukryte są pod zaślepką na lewym boku urządzenia. To ostatnie może rozszerzyć o 128 GB wbudowane 16 GB pamięci HTC Desire 820. W sumie, całość prezentuje się minimalistycznie i elegancko. Plus za design i wykonanie.

HTC Desire 820 już w T-Mobile!
 

5,5-calowy wyświetlacz pracuje w rozdzielczości 1280 x 720 pikseli, co daje 267 pikseli upakowanych na calu. Wydaje się to w zupełności wystarczająca gęstość do przyjemnego korzystania z urządzenia. Pracujący w technologii LCD wyświetlacz oferuje dobrą kolorystykę, jest całkiem jasny i ogólnie wzbudził pozytywne odczucia podczas testu.

HTC Desire 820 wygodnie i pewnie trzyma się w dłoni

System Android (w wersji 4.4.4 KitKat) z nakładką producenta Sense 6.0 działa szybko, sprawnie i oferuje spory zakres personalizacji. Samej nakładce należą się pochwały za ciekawy design i brak skomplikowania.

Wydajność

O ile Desire nie wyróżnia się jakoś, poza wielkością, ekranem, to szacunek wzbudza już to, co jest w środku. 8-rdzeniowy procesor Qualcomm składa się z czterech oszczędnych rdzeni pracujących z taktowaniem 1 GHz i czterech bardziej wydajnych o zegarze 1,5 GHz. Całość wykorzystuje swój potencjał w zależności od zapotrzebowania i pracuje w trybie 64-bitowym, co oznacza wzrost efektywności i wydajności w porównaniu do dominujących 32-bitowych układów. Do tego 2 GB pamięci RAM i mamy urządzenie, które jest bardzo szybkie - jego wyniki porównywalne są z takimi smartfonami jak Samsung Galaxy S4 czy Sony Xperia Z3. Nie są to dzisiaj najszybsze urządzenia na rynku, ale pamiętajmy, że nie mamy do czynienia z topowym smartfonem w ofercie producenta, co też przekłada się na niższą cenę. Przy takich osiągach nie dziwi bardzo płynna praca systemu, przeglądarki, czy wysoka wydajność nawet w wymagających grach. Brawo!

Aparat i system

13-megapikselowy główny aparat dobrze spełnia swoją rolę: zdjęcia są ostre i wyglądają całkiem naturalnie. Przednia kamera ma aż 8-megapikseli - to kolejny smartfon w naszym teście, który ma przedni aparat stworzony z myślą o robieniu selfies. Póki co, HTC liczbą megapikseli przebija konkurencję.

System Android (w wersji. 4.4.4) z nakładką producenta Sense 6.0 działa szybko, sprawnie i oferuje spory zakres personalizacji. Samej nakładce należą się pochwały za ciekawy design i brak skomplikowania. Duży plus należy się Desire 820 za stereofoniczne głośniki BoomSound - grają całkiem głośno, ale przede wszystkim jakość dźwięku jest dobra jak na telefon - brzmienie przyjemne, z dobrą stereofonią. Jest nawet trochę basu.

Stereofoniczne głośniki na przednim panelu - wszystko dobrze słychać

Podsumowanie

Podsumowując, HTC Desire 820 to bardzo ciekawa propozycja dla osób, które szukają smartfonu z dużym wyświetlaczem (zwanego też czasem phabletem), ale nie chcą wydać na to majątku. Brak ekranu o wysokiej rozdzielczości wynagrodzi wysoka jakość samego wyświetlacza, bardzo szybki procesor, dopracowany system, dobrej jakości aparaty, porządne wykonanie i - tort na wisience - dobrze brzmiące głośniki stereo.

HTC Desire 820 - wielki ekran, wielka moc - opinie i komentarze (10)

Aby dodać opinię, pytanie lub komentarz podaj swoje dane w polach poniżej. Pola oznaczone gwazdką (*) są obowiązkowe.

Design
Aplikacje
Bateria
Łatwość obsługi
Funkcjonalność
Ewa
14-03-2016 - 22:47:00
I wcale nie widać ze 4 komentarze dodał pracownik t-mobile. Mogłeś/mogłaś przynajmniej odczekać kilka minut lub dni zanim zamiescisz kolejna opinie....
  (0)
Odpowiedz
Redakcja T-Mobile Trendy
15-03-2016 - 09:28:28
Wcale nie widać :)
  (0)
Odpowiedz
Rafal nico
18-04-2015 - 17:46:38
Ocena: 9/10
Super telefon bo go mam LTE szybki i abonamecie za 79 złoty przedluzylem umowe telefon 9 złoty przez internet polecam ten telefon kamera przednia 8 p a tylna 13 super telefon
  (2)
Odpowiedz
Seeba
12-04-2015 - 11:57:25
Ocena: 10/10
Super szybki
  (0)
Odpowiedz
Super telefonik
12-04-2015 - 11:56:17
Ocena: 10/10
Naprawdę szybki
  (0)
Odpowiedz
Mariuszek
12-04-2015 - 11:54:39
Ocena: 10/10
Telefon jest epicki
  (0)
Odpowiedz
Najlepszy
12-04-2015 - 11:51:42
Ocena: 10/10
Telefon wymiata
  (0)
Odpowiedz
Interesant
12-04-2015 - 11:50:28
Ocena: 5/10
Bardzo dobry telefon. Nigdy mi się nie zaciął. Jest naprawdę szybki i ogromny . 5,5 cala to jest jednak dużo ale na szczęście wielkość urządzenia odpowiada jego mocy . Słaba jest jedynie bateria ale da się to przeboleć . Czas pobytu w szkole czy w pracy (około 8-9 godzin) , telefon spokojnie "przetrwa" . Mi bateria starcza około 26-27 godzin w cyklu mieszanym więc chyba nie jest źle. Głośniki grają fenomenalnie . Wcześniej miałem Sony xperia Z2 i mogę spokojnie powiedzieć ,że ten do nie dawna flagowiec wymięka przy HTC. Według mnie telefon jest aż za dobry jak na swoją cenę , co jest jak najbardziej pozytywnę . Życzę HTC więcej takich sukcesów.
  (0)
Odpowiedz
Interesant
12-04-2015 - 11:49:38
Ocena: 8/10
Bardzo dobry telefon. Nigdy mi się nie zaciął. Jest naprawdę szybki i ogromny . 5,5 cala to jest jednak dużo ale na szczęście wielkość urządzenia odpowiada jego mocy . Słaba jest jedynie bateria ale da się to przeboleć . Czas pobytu w szkole czy w pracy (około 8-9 godzin) , telefon spokojnie "przetrwa" . Mi bateria starcza około 26-27 godzin w cyklu mieszanym więc chyba nie jest źle. Głośniki grają fenomenalnie . Wcześniej miałem Sony xperia Z2 i mogę spokojnie powiedzieć ,że ten do nie dawna flagowiec wymięka przy HTC. Według mnie telefon jest aż za dobry jak na swoją cenę , co jest jak najbardziej pozytywnę . Życzę HTC więcej takich sukcesów.
  (0)
Odpowiedz
tyn
04-04-2015 - 11:12:28
Ocena: 5/10
Korzystam z tego telefonu i wszystko się zgadza oprócz jednego komunikacja NFC jest ktoś miał niedokładne dane no ale cóż w Polsce wszystko jest możliwe aby wzbudzić sensację zdobyć popularność być w czołówce niektórzy zrobią wszystko. Polecam telefon naprawdę jest super jak za taką cenę jestem zadowolony.
  (2)
Odpowiedz

Lepiej w t-mobile

Galaxy S7 już jest! I to z Gear VR w prezencie! Sprawdźcie!

Jednym z nowych modeli smartfonów, pokazanych przez HTC w Barcelonie jest następca bardzo popularnego modelu tej firmy – Desire.

HTC Desire S, jak informuje producent, łączyć ma w sobie najlepszy design, moc i szybkość działania. Jego obudowę, inspirowaną wzornictwem modelu HTC Legend, wykonano z jednego bloku aluminium, tzw. unibody.

Napędza go, znany już z innych modeli HTC, 1GHz procesor Qualcomm Snapdragon MSM8255 wspomagany przez 768 MB pamięci RAM oraz 1,1 GB pamięci ROM, łatwo rozszerzalnej dzięki zastosowanemu slotowi kart microSD. Nad elektroniką czuwa Android 2.3 z interfejsem HTC Sense. Taka specyfikacja powinna się przełożyć na wyraźnie odczuwalną, w porównaniu z poprzednikiem, poprawę wydajności.

HTC Desire S wyposażono w 3,7-calowy wyświetlacz, dotykowy o rozdzielczości 800 x 480 pikseli. Nie zabrakło także 5-megapikselowego aparatu cyfrowego, rejestrującego także wideo (HD 720 p), przedniej kamery VGA, przeznaczonej do wideokonferencji, odbiornika GPS, akcelerometru i modułów komunikacyjnych Wi-Fi oraz Bluetooth.

Źródło/fot. HTC

HTC Desire S – wzornictwo, moc i szybkość - opinie i komentarze (26)

Aby dodać opinię, pytanie lub komentarz podaj swoje dane w polach poniżej. Pola oznaczone gwazdką (*) są obowiązkowe.

sla
13-04-2013 - 12:31:25
Podłącze sie do pytań jak poniżej .... Kiedy pojawi się w aktualizacjach oprogramowania Android 4. do HTC Desire S w T-mobile !?
  (0)
Odpowiedz
tompia
16-10-2012 - 15:20:04
Kiedy pojawi się w aktualizacjach oprogramowania Android 4. do HTC Desire S? HTC wydało już oficjalną wersję oprogramowania na swojej stronie do tego modelu telefonu. Proszę o info bo czekam z niecierpliwością.
  (0)
Odpowiedz
zeus2002
13-09-2012 - 12:53:41
a kiedy bedzie obiecana aktualicja do ICS 4.0 ???? to juz dawno po terminie
  (0)
Odpowiedz
kokos
12-09-2012 - 23:23:20
Witam Kiedy do telefonu trafi android 4.0?
  (0)
Odpowiedz
Ledhorse
02-03-2012 - 14:55:15
Mam pytanie czy ten telefon bedzie dostepny na przedluzenie umowy?? bo na stornie jest a na liscie telefonow do przedluzenia go nie ma?? a mi bardzo zalzey na tym telefonnie??
  (0)
Odpowiedz
Redakcja T-Mobile Trendy
02-03-2012 - 14:57:24
Ponieważ chodzi o przedłużenie umowy, skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta. Tam konsultant udzieli odpowiedzi na Twoje pytania. Pozdrawiamy!
  (2)
Odpowiedz
kjn
28-12-2011 - 21:09:42
Ale gdybym chciała wybrać ten telefon z abonamentem, htc desire s plus abo 79 zł, przy produkcie wyświetla się 'powiadom gdy będzie', to jak to z tym jest?
  (0)
Odpowiedz
Redakcja T-Mobile Trendy
02-01-2012 - 13:47:02
kjn, zalecamy Ci cierpliwość :-) Pod koniec roku nie ma zbyt wielu dostaw telefonów, stąd brak możliwości złożenia zamówienia. Sytuacja powinna się wyjaśnić w pierwszych dwóch tygodniach nowego roku. Pozdrawiamy!
  (0)
Odpowiedz
kjn
15-12-2011 - 21:32:16
Czy htc desire s będzie jeszcze dostępny w sklepie internetowym? Jeśli tak to kiedy?
  (0)
Odpowiedz
Redakcja T-Mobile Trendy
19-12-2011 - 09:56:54
kjn, HTC Desire S cały czas jest dostepny w naszym sklepie internetowym :-) Pozdrawiamy!
  (0)
Odpowiedz
sdsd
08-06-2011 - 23:31:05
mamy 08 czerwca - telefonów w T-mobile brak...
  (0)
Odpowiedz
drake
30-05-2011 - 17:01:06
Dziękuję za rzeczową odpowiedź.
  (0)
Odpowiedz
drjones
25-05-2011 - 02:05:14
"Możemy już potwierdzić, że zarówno HTC Wildfire S, jak i HTC Desire S, pojawią się u nas w sprzedaży od 6 czerwca, czyli już za dwa tygodnie. Warto poczekać :)" Super. To może jeszcze jakieś konkrety dotyczące cen aparatów i taryf od 5 czerwca ? No i gdzie Wam wcięło SGS II i LG Swift2X ? Będą od 6 czerwca?
  (0)
Odpowiedz
Redakcja T-Mobile Trendy
24-05-2011 - 13:54:07
Możemy już potwierdzić, że zarówno HTC Wildfire S, jak i HTC Desire S, pojawią się u nas w sprzedaży od 6 czerwca, czyli już za dwa tygodnie. Warto poczekać :)
  (0)
Odpowiedz
drake
23-05-2011 - 18:39:52
Czy ktoś, w ogóle czyta pytania od internautów? W T-Mobile UK, jest już dostępny Desire S, więc pytanie kiedy można się spodziewać u nas w kraju?
  (0)
Odpowiedz
nixon
18-05-2011 - 18:43:12
Wiadomo już kiedy będzie HTC Desire s dostępny w erze?? Czy będą wprowadzane do waszej oferty również inne słuchawki od HTC?
  (0)
Odpowiedz
AFH
21-04-2011 - 22:38:03
Czy i kiedy może być dostępny HTC Desire S. Jest już w Play (szkoda że Era tak szybko nie reaguje na nowości i że traci czas na brandowanie swoich telefonów). Na niemieckiej stronie T-Mobile zapowiedź jest na kwiecień....
  (0)
Odpowiedz
Tomek
21-04-2011 - 15:28:55
Wiadomo może czy i kiedy w ofercie będzie Desire S? A i kiedy będzie XPeria Arc? :)
  (0)
Odpowiedz
Redakcja T-Mobile Trendy
21-04-2011 - 17:26:30
@Tomek, Sony Ericsson Xperia Arc jest już dostępna w naszej ofercie. Technews w tym temacie znajdziesz tutaj: http://www.twojaera.pl/artykul,1249,xperia_arc_tylko_u_nas_nie_przegap_wyjatkowej_okazji,technewsy,20.html
  (0)
Odpowiedz
Jakub
31-03-2011 - 00:48:21
Dziękuję, mam tylko pytanie, na stronie głównej Ery ten telefon nie figuruje w sprzedaży (nie ma opcji kup). Dlaczego?
  (0)
Odpowiedz
Redakcja T-Mobile Trendy
31-03-2011 - 16:59:08
@Jakub, HTC Desire HD jest dostępny w naszej ofercie. Brak przycisku KUP oznacza, że jest chwilowo niedostępny w sklepie internetowym. Dlatego zapraszamy do naszych punktów sprzedaży.
  (0)
Odpowiedz
Jakub
28-03-2011 - 23:39:32
Droga Ero, a czy będzie możliwość, że ten telefon będzie dostępny pod koniec kwietnia? Jest taka realna szansa? Zależy mi bardzo na tym telefonie, a z Ery odejść nie zamierzam :) Jakie są Wasze przypuszczenia? Ewentualnie, czy mogę zamówić taki telefon przedpremierowo z dniem przedłużenia umowy? I czy jeżeli się to nie uda jest szansa na HTC Desire HD? Bardzo Dziękuję za pomoc!
  (0)
Odpowiedz
Redakcja T-Mobile Trendy
01-07-2015 - 11:07:03
@Jakub, @Patik, HTC Desire S jest obecnie w fazie przygotowania przez producenta. Jak tylko data dostępności tego modelu zostanie potwierdzona, będziemy o tym informować, ale zdarzy się to raczej nie wcześniej jak w maju. Zapisy na ten model nie są prowadzone. Aktualnie w naszej ofercie jest już HTC Desire HD - zapraszamy zatem do naszego najbliższego sklepu.
  (0)
Odpowiedz
Jakub
27-03-2011 - 18:45:32
Witam, Mam pytanie, czy era zamierza dodać desire s do swojej oferty? Desire S jest już w sprzedaży w Europie... Kiedy mogę się go spodziewać? Pod koniec kwietnia chcę przedłużyć umowę, a zależy mi na modelu Desire S, lub Desire HD/Incredible S. Proszę o odpowiedź :)
  (0)
Odpowiedz
Redakcja T-Mobile Trendy
28-03-2011 - 15:52:42
@Jakub, Samsung Desire S nie jest jeszcze dostępny w żadnej sieci sprzedaży. O ewentualnym wprowadzeniu go do oferty naszej sieci poinformujemy jak tylko taka perspektywa się przybliży.
  (0)
Odpowiedz
miguel
16-02-2011 - 18:20:56
Wzornictwo? Jak dla mnie wszystkie smartfony HTC są do siebie bardzo podobne...
  (0)
Odpowiedz

Lepiej w t-mobile

Galaxy S7 już jest! I to z Gear VR w prezencie! Sprawdźcie!

Tajwański producent zaprezentował już przed targami Desire 510 z najnowszym Snapdragonem 410. Na IFA zostawił za to inną niespodziankę.

HTC Desire 820 jest następcą modelu 816. Smartfon został wyposażony w 5,5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości. Za jego wydajność odpowiada 64-bitowy ośmiordzeniowy układ Qualcomm Snapdragon 615 o częstotliwości taktowania 1,5 GHz, ze zintegrowaną łącznością LTE, wspierany przez 2 GB pamięci RAM. Nad wszystkim czuwa Android 4.4 KitKat z HTC Sense.

Smartfon posiada 16 GB pamięci wewnętrznej. Został wyposażony został w przedni aparat
o rozdzielczości 8MP, który sprawdza się przy robieniu zaskakujących ujęć solo, a także zdjęć grupowych. Prawdziwą ciekawostką jest dostępne w tym modelu oprogramowanie, które w oryginalny sposób pozwala łączyć zdjęcia użytkownika z innymi, dowolnymi zdjęciami na przykład przyjaciela albo … celebryty. Użytkownicy HTC Desire 820 mogą także skorzystać z funkcji Live Makeup pozwalającej na dynamiczny podgląd zdjęcia przed jego wykonaniem w celu ustawienia oczekiwanego poziomu gładkości skóry. Smartfon oferuje także opcję Photo Booth, która pozwala uchwycić kilka momentów na jednej fotografii.

Tylny aparat najnowszego Desire 820, z przesłoną f/2.2 i czujnikiem 13 MP BSI, gwarantuje najwyższą jakość zdjęć zarówno w korzystnych jak i niekorzystnych warunkach oświetleniowych. Nowy HTC to także idealne urządzenie dla osób, którym fotografowanie smartfonem sprawia pewne trudności. Funkcja naciśnięcia i przytrzymania wyzwalacza to intuicyjne rozwiązanie dla użytkowników chcących sfotografować szybko poruszające się obiekty bądź też chcących wybierać po pewnym czasie jedynie najlepsze ujęcia.

Cechą charakterystyczną HTC Desire 820 jest dwukolorowa obudowa, która nie tylko podkreśla indywidualny styl, ale także poprawia parametry związane z odpornością i mocą. Jednym z wyróżników modelu są kolorowe – składające się z miksu dwóch kolorów – obwódki wokół aparatu, przycisków i flesza. Wymiary obudowy to 157,7 x 78,7 x 7,7, a wga wynosi 155 gramów.

Dostępność i cena pozostają na razie tajemnicą.

Źródło: HTC

IFA 2014: HTC Desire 820 oficjalnie - opinie i komentarze (12)

Aby dodać opinię, pytanie lub komentarz podaj swoje dane w polach poniżej. Pola oznaczone gwazdką (*) są obowiązkowe.

......
03-03-2015 - 13:54:35
Wersja szara jest powlekana guma na tyle obudowy, czy jest śliska błyszcząca?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
03-03-2015 - 18:54:11
Tak, szara matowa.
  (0)
Odpowiedz
Jarando
24-02-2015 - 13:29:24
Witam. Jakie wersje kolorystyczne HTC 820 posiadacie w swojej ofercie? Czy HTC 820 który jest w Waszej ofercie, jest w wersji DUAL-SIM? Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
25-02-2015 - 07:52:23
Witaj. Telefon jest dostępny w szarej wersji kolorystycznej. Jest to wariant z obsługą jednej karty SIM. Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
Jarando
25-02-2015 - 09:39:51
@ Konsultant T-Mobile - Dziękuję za odpowiedź. A czy w niedalekiej przyszłości (2-3 miesiące) będą dostępne inne wersje kolorystyczne? Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
25-02-2015 - 09:45:43
Takiej informacji nie mamy, niestety. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
agaw
09-10-2014 - 11:22:09
dziękuje za informację, czyli htc 820 w najbliższym czasie sie nie pojawi?więc będę decydować się na coś z tej oferty obecnej.a prosze mi powiedzieć czy do końca października ewentualnie początek listopada będą jeszcze jakieś nowości?mam umowę do 2 grudnia więc do wtedy musze przedłużyć, ale chyba miesiąc wcześniej musze sie zdeklarować na nową umowę zeby tmobile sam nie przedłużył. prosze o odowiedz
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
09-10-2014 - 11:42:50
Witam. Informacja o wszystkich nowych urządzeniach, które będą dostępne pojawia się na stronie t-mobile.pl oraz t-mobile-trendy.pl. Jeżeli nie podejmiesz decyzji co do aparatu przed końcem umowy, to umowa przechodzi na umowę bezterminową, zatem możesz ją w każdym momencie przedłużyć bądź wypowiedzieć. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
agaw
06-10-2014 - 20:16:33
witam serdecznie, kiedy można się będzie spodziewać tego modelu w t mobile??? oraz czy przewidziane są jakieś nowości na październik?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
07-10-2014 - 16:10:32
Witam. Na tą chwilę nie mamy planów dodania do oferty telefonu HTC Desire 820. Od jutra pojawią się jednak w sprzedaży między innymi Samsung Galaxy Note 4, Sony Xperia Z3 Compact oraz HTC Desire 510. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
Redemptor
11-01-2015 - 00:55:48
@ Konsultant T-Mobile - Czy są jakies informacje na temat pojawienia się HTC 820 w ofercie T-Mobile? Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
12-01-2015 - 09:16:20
Nie mamy planów wprowadzenia telefonu do oferty. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz

Lepiej w t-mobile

Galaxy S7 już jest! I to z Gear VR w prezencie! Sprawdźcie!

Smartfon został zaprezentowany podczas tegorocznych targów CES w Las Vegas, a już dostępny jest w ofercie.

HTC Desire 820 posiada ośmiordzeniowy 64-bitowy procesor Qualcomm Snapdragon 615 (rdzenie Cortex-A53, z czego cztery o taktowaniu 1,5 GHz, a cztery – 1 GHz), wspierane przez 2 GB pamięci RAM.

To smartfon dla wielbicieli selfie, ponieważ mamy tu do czynienia z 13-megapikselowym aparatem głównym oraz aż 8-megapikselowym aparatem przednim. Urządzenie zadowoli także zwolenników dużych rozmiarów, ponieważ wyposażono je w 5,5-calowy wyświetlacz (rozdzielczość 720p). Bateria ma pojemność 2600 mAh.

HTC Desire 820 dla klientów indywidualnych
HTC Desire 820 dla klientów biznesowych

HTC Desire 820 w T-Mobile - opinie i komentarze (46)

Aby dodać opinię, pytanie lub komentarz podaj swoje dane w polach poniżej. Pola oznaczone gwazdką (*) są obowiązkowe.

MARTYNA546
11-04-2016 - 17:58:12
Czy będzie jeszcze dostepny ten telefon przez internet?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
12-04-2016 - 09:20:18
Witaj. Z uzyskanych z działu sprzedaży informacji wynika, że telefon nie będzie już dostarczany do naszej sieci. Nie będzie, wiec już możliwości aby go zamówić. Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
ANIA
09-04-2016 - 18:12:04
WITAM kiedy będzie dostepny telefon HTC DESIRE 820
  (0)
Odpowiedz
Karolina
11-01-2016 - 14:01:17
Czy ten telefon bedzie jeszcze dostępny na zamowienie przez internet czy tylko telefonicznie
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
13-01-2016 - 09:58:44
Witam. Nie znalazłem nigdzie informacji co do ograniczeń dotyczących kanału sprzedaży tego modelu więc powinien być dostępny zarówno przez Internet jak i telefonicznie. Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
Franek09
23-11-2015 - 17:52:38
Witam. Kiedy można spodziewać się aktualizacji do andorida 5.0. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
24-11-2015 - 08:37:16
Witam. Aktualnie dostępna wersja oprogramowania dla HTC Desire 820 to Android 5.0.2. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
Albatros
14-04-2015 - 20:34:17
Witam. Szanowny Konsultancie T-mobile czy dostawa telefonu przebiegła jak planowano czyli na 14.04.2015r. jeśli nie to kiedy wkońcu można będzie doczekać się telefonu. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
14-04-2015 - 20:59:58
Witam, Telefon jest obecnie dostępny na naszych stanach magazynowych (kolor szary). Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
suzen
14-04-2015 - 21:21:13
@ Konsultant T-Mobile - Witam. Co oznacza ze jest dostepny? Nie da sie go zamowic online.
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
14-04-2015 - 21:35:34
Witam, Telefon jest dostępny na magazynie. W razie jakichkolwiek problemów, sugeruję kontakt z Biurem Obsługi Abonenta pod numerem telefonu 602900 (z tel. sieci T-Mobile) lub 602900000 (z tel. innego operatora). Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
suzen
09-04-2015 - 22:16:45
Ja rowniez chce kupic desire 820 i mam nadzieje ze bedzie on znowu dostepny. Czytajac wpisy konsultanta t-mobile mam wrazenie ze t-mobile nie zalezy zeby klijet byl szczesliwy i dostal taki tel jaki chce. Same lakoniczne odpowiedzi nic nie wnoszace. Ja tez pytam czy ten tel bedzie jeszcze dostepny, czy to juz koniec jego chwilowej kariery w t-mobile? Btw: dzisiaj Play wprowadzil ten tel do sprzedarzy. Dsire 826 pojawi sie tez w ofercie? Jest jakis dokument ktory przedstawia plany wprowadzania nowych telow (z info jak dlugo beda dostepne)? Super by bylo gdyby troche bardziej wspieraliscie klijentow dajac im odczuc ze choc troche wam na nich zakezy. Z gory dzieki za odp.
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
10-04-2015 - 08:52:50
Witam, Najbliższa dostawa telefonu HTC Desire 820 planowana jest na 14.04.2015r. Odnośnie wprowadzenia do dystrybucji modelu HTC Desire 826, nie posiadamy aktualnie żadnych informacji. Niestety, lista nowych telefonów, nie jest dostępna na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
Pela22
07-04-2015 - 14:40:00
Witam. Mam pytanie czy telefon znajduję się jeszcze w magazynach jesli nie to mozna wiedzieć kiedy jest przewidziana dostawa tego telefonu iż jestem zainteresowany kupnem tego telefonu.
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
08-04-2015 - 07:57:34
Witaj. Telefon dostępny jest tylko do wyczerpania zapasów.
  (0)
Odpowiedz
Pela22
08-04-2015 - 12:45:51
@ Konsultant T-Mobile - A czy wogóle jest dostępny ten telefon czy wyczerpano już zapasy, bo dzwoniąc powiedziano mi, że nie ma tego telefonu na stanie już.
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
08-04-2015 - 14:06:04
Witaj. Telefonu na stanach magazynowych już nie ma, o dostępność należy pytać w punktach. Uprzedzając kolejne pytanie, nie mamy rejestru stoków magazynowych punktów.
  (0)
Odpowiedz
Pela22
08-04-2015 - 22:49:24
@ Konsultant T-Mobile - Jeszcze jedno pytanie wiadomo na kiedy przewidziana jest dostawa tego telefonu?
  (0)
Odpowiedz
krzys001
28-03-2015 - 07:29:13
Ja rowniez dodaje pytanie czy HTC Desire 820 jest tylko chwilowo nie dostepny czy zostal juz wycofany? Mam nadzieje ze wroci bo jestem bardzo zainteresowany tym modelem lub jego nastepca Desire 826.
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
28-03-2015 - 12:51:18
Dostępny jest w niskich ilościach (do 100szt.) Na chwilę obecną jest na naszych stanach magazynowych, jeśli chciałbyś zamówić telefonicznie.
  (0)
Odpowiedz
Greg6227
26-03-2015 - 13:19:30
Witam serdecznie. Chciałbym się dowiedzieć czy HTC Desire 820 został wycofany z oferty czy to tylko chwilowy brak na magazynach - generalnie dlaczego nie jest dostępny? :)
  (0)
Odpowiedz
max2015
25-03-2015 - 14:25:59
Kiedy będzie dostępny HTC Desire 820, bo aktualnie nie jest dostępny a mnie sie umowa konczy ?
  (0)
Odpowiedz
widexii
15-03-2015 - 07:33:51
@ Konsultant T-Mobile mam umowę do 20.04.Czy jest szansa,że ten telefon pojawi się w innym kolorze do tego czasu?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
15-03-2015 - 07:50:48
W tej chwili nie mam żadnych informacji o dostępności apatatu w innych kolorach. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
chocolate
04-03-2015 - 11:50:04
kiedy będzie dostępny kolor biały ???? :( już tyle czasu po premierze, a wy nadal zacofani!
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
04-03-2015 - 15:49:43
W tej chwili nie posiadam takich informacji. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
lilivanili
08-03-2015 - 11:59:52
@ Konsultant T-Mobile - a kiedy można spodziewać się informacji ? Chcialabym juz kupic telefon i niefajnie byloby gdybym go zamowila w kolorze szarym - ktory mi nie odpowiada, a kolor bialy pojawilby sie za tydzien. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
08-03-2015 - 20:14:37
Witam Serdecznie, Zuwagi na to iż nie posiadamy żadnych informacji w tym temacie, nie sądze żeby w ciągu tygodnia pojawiła się wersja biała. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
poznaniak
09-03-2015 - 09:20:08
@ Konsultant T-Mobile - teraz to nie ma już żadnej z wersji. Chcialem dzisiaj zamawiac, a tutaj taki zonk. :| telefonu nie ma. Kiedy bedzie dostepny ??
  (0)
Odpowiedz
Xorii
03-03-2015 - 19:53:44
Cze telefon posiada NFC, bo niektóre egzemplarze podobno mają a niektóre nie?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
04-03-2015 - 10:00:42
Witam Telefon posiada NFC. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
~~~
03-03-2015 - 13:57:20
Wersja szara jest matowa czy błyszcząca?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
03-03-2015 - 18:55:03
Półmatowa.
  (0)
Odpowiedz
pawelr1
27-02-2015 - 01:22:39
Czy wersja, która jest w sprzedaży ma obudowę szarą błyszczącą czy matową, widziałem dwie wersje.
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
27-02-2015 - 07:47:40
Jest to wersja szara.
  (0)
Odpowiedz
pawelr1
27-02-2015 - 09:54:39
@ Konsultant T-Mobile - Pytałem błyszcząca czy matowa.
  (0)
Odpowiedz
zosiasamosia
13-02-2015 - 14:08:39
Witam. Czy będą dostępne inne wersje kolorystyczne?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
13-02-2015 - 14:27:15
Witam. Aktualnie ten model telefonu jest u nas w sprzedaży tylko i wyłącznie w kolorze szarym. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
~~~
21-02-2015 - 21:27:15
@ Konsultant T-Mobile - A wiadomo czy i kiedy bedzie dostepny w innym kolorze?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
22-02-2015 - 09:45:18
Witam. Na chwilę obecną nie planujemy dostaw w innym kolorze niż szary. Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
Remik90
01-03-2015 - 16:46:27
@ Konsultant T-Mobile - a jeżeli jest dostępny kolor biały w salonach czy jest możliwość zamówienia przez internet takiej wersji czy tylko szary ? Macie bardziej atrakcyjne ceny i oferte niż w salonie, ale bardzo zależalo by na innym.kolorze niż szary. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
01-03-2015 - 22:13:22
Witam, Niestety nie da się „ściągnąć” danego telefonu z salonu. Sklep internetowy ma swoje stany magazynowe i pozostaje liczyć na to, że interesujący Cię kolor w nich się pojawi. Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
Youzuu
10-03-2015 - 16:22:38
@ Konsultant T-Mobile - chciałem przedłużyć umowę z telefonem HTC desire 820 lecz na dzień 10.03.215 brak dostępnych egzemplarzy, i tu moje pytanie kiedy ten telefon będzie dostępny?
  (0)
Odpowiedz
Youzuu
10-03-2015 - 16:25:20
@ Konsultant T-Mobile - i kolejne pytanie czy istnieje mozliwość przedłuzenia umowy z konsultantem telefonicznie i odbiór telefonu w wybranym salonie T-mobile?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
10-03-2015 - 18:42:31
Witam, Pragnę poinformować, że takie rozwiązanie jest możliwe tylko i wyłączenie w sytuacji, kiedy aneks byłby realizowany przez I-BOA. Za pośrednictwem konsultanta, nie będzie takiego rozwiązania. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
10-03-2015 - 17:25:17
Witam, Na chwilę obecną nie posiadamy niestety informacji, kiedy ponownie będzie dostępny w sprzedaży niniejszy model telefonu. Pozdrawiamy
  (0)
Odpowiedz

Lepiej w t-mobile

Galaxy S7 już jest! I to z Gear VR w prezencie! Sprawdźcie!
Podziel się