Czasem zdarza nam się testować smartfony, które jeszcze potrafią nas zadziwić pod wieloma względami. Jednym z takich telefonów okazał się być zamknięty w metalowej obudowie elegancki Huawei G8. Przekonajcie się sami, co takiego ma w sobie.

  • Design
    9
  • Aplikacje
    8
  • Bateria
    8
  • Łatwość obsługi
    8
  • Funkcjonalność
    9

+ Plusy

  • - mocna konstrukcja
  • - dobre podzespoły
  • - dobry ekran
  • - Android 5.1
  • - skaner linii papilarnych

- Minusy

  • - nie da się wyjąć baterii
  • - interfejs EMUI wymaga przyzwyczajenia

Jeszcze jakiś czas temu monolityczna obudowa wykonana z aluminium symbolizowała wysoki status smartfonu i jego stosowną cenę. Na szczęście sytuacja ulega zmianie i do grona metalowych telefonów dołącza powoli klasa średnia. Przykładem takiego urządzenia jest Huawei G8, smartfon o niewygórowanej cenie i bardzo przyzwoitych parametrach technicznych.

Konstrukcja

Obudowa Huawei G8 to w 90% aluminium. Oczywiście, w tym wypadku mamy do czynienia z monolityczną konstrukcją, bez możliwości wyjmowania baterii (3000 mAh). Slot na kartę nanoSIM oraz microSD umieszczono na jednej wysuwanej szufladzie na lewej krawędzi. Zaokrąglony na rogach smartfon przyjemnie trzyma się w dłoni. Zupełnie nie czuć tego, że tak naprawdę mamy do czynienia z phabletem o przekątnej ekranu 5,5 cala.

Warto zwrócić uwagę na system podwójnych automatycznie przełączających się anten, na górze i na dole. Dzięki temu niezależnie od tego, jak będziemy trzymać smartfon zawsze pozostaniemy w zasięgu sieci komórkowej. Tuż pod obiektywem głównej cyfrówki z tyłu znajdziemy miłą niespodziankę - wielofunkcyjny czytnik odcisków palców. Jeszcze tylko szybki rzut oka na dolną krawędź, gdzie widać głośniki oraz gniazdo microUSB do ładowania baterii.

Mierzący 152 x 76,5 x 7,5 mm Huawei G8 swoje waży - 167 gramów. Trzymając go w dłoni mamy poczucie obcowania z solidną konstrukcją. Pod względem estetycznym również nie możemy się do niczego przyczepić.

Huawei G8 prezentuje się estetycznie, a jego konstrukcja jest wytrzymała

Huawei G8 zaspokoi potrzeby większości użytkowników zainteresowanych mobilną rozrywką. Poradzi sobie z bardziej wymagającymi grami, odtwarzaniem wideo Full HD i raczej nie dostanie zadyszki podczas korzystania z kilku aplikacji jednocześnie.

Huawei G8 w T-Mobile - sprawdź ofertę dla klientów indywidualnych

Huawei G8 w T-Mobile - sprawdź ofertę dla biznesu

Ekran

Panel TFT LCD o przekątnej 5,5 cala wyświetla obraz w rozdzielczości 1920 x 1080 pikseli (Full HD). Błyskawicznie i precyzyjnie reaguje na dotyk w dziesięciu punktach jednocześnie. Regulacja jasności może być ręczna lub automatyczna za sprawą wbudowanego czujnika zewnętrznego oświetlenia. Warto pochwalić szerokie kąty widzenia, dobre odwzorowanie kolorów, możliwość dostosowania temperatury barwowej do indywidualnych preferencji.

Do czego można mieć zastrzeżenia to niezbyt wysoki procent wykorzystania powierzchni urządzenia przez ekran (71,7%). Nad i pod wyświetlaczem, a także na brzegach pozostaje nieco wolnego miejsca. Z drugiej strony możemy bez większych problemów obsługiwać Huawei G8 palcami jednej dłoni, co przy takiej przekątnej nie jest wcale normą.

Wydajność

Sercem Huawei G8 jest chipset Qualcomm MSM8939 znany jako  Snapdragon 615. Połowa z ośmiu rdzeni Cortex-A53 (1,5 GHz) odpowiada za bardziej wymagające działania, zaś druga połowa (1,2 GHz) za te podstawowe. Układ graficzny to dobrze znana jednostka Adreno 405. Procesor wykorzystuje 3 GB pamięci RAM, a fabrycznie na dane użytkownika przeznaczono 32 GB (dostępne 22 GB).

Oczywiście, nie ma mowy o ściganiu się z flagowcami, ale Huawei G8 zaspokoi potrzeby większości użytkowników zainteresowanych mobilną rozrywką. Poradzi sobie z bardziej wymagającymi grami, odtwarzaniem wideo Full HD i raczej nie dostanie zadyszki podczas korzystania z kilku aplikacji jednocześnie. Android 5.1 Lollipop potrafi dobrze zagospodarować 64-bitową architekturę Snapdragona 615.

Czytnik odcisków palców w Huawei G8 ma kilka funkcji

Funkcjonalność

Huawei nie zawodzi w kwestii zakresu funkcji, jakie oferuje autorska nakładka graficzna EMUI 3.1. Co prawda nie znajdziemy tu zasobnika z listą aplikacji, jak w typowym Androidzie, ale po chwili przyzwyczajenia kompletnie się o tym zapomina. Poszczególne elementy graficzne można bez końca dostosowywać do własnych preferencji. Sterowanie ruchem smartfonu, obsługa jedną ręką, możliwość konfiguracji paska nawigacyjnego, czy w końcu skaner linii papilarnych o wielu zastosowaniach - G8 bardzo pozytywnie nas pod tym względem zaskakuje.

Wspomniany czytnik pełni nie tylko rolę kontroli dostępu do urządzenia, ale także spustu migawki, przycisku do odbierania połączeń, odczytywania powiadomień, czy zatrzymywania alarmu.

Foto, wideo i komunikacja

Główny aparat 13 MP w smartfonie Huawei G8 korzysta z doświetlenia dwiema diodami LED (dual tone). Pozwala rejestrować wideo w trybie Full HD z prędkością 30 klatek na sekundę. Z przodu mamy drugi aparat 5 MP do zdjęć typu selfie. Zarówno jakość samych zdjęć, jak i wideo oceniamy bardzo wysoko. Pod tym względem G8 niewiele brakuje do flagowca P8. Oczywiście, na pokładzie nie mogło zabraknąć wsparcia dla szybkiego LTE (kategoria 4 - do 150 Mbps). Poza tym mamy Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS i GLONASS.

Podsumowanie

Huawei G8 to znakomity przykład na to, że da się jednocześnie tanio i dobrze. Produkt spoza flagowej ligi nie zawodzi. Bardzo dobry ekran, przyzwoite podzespoły, dobra jakość foto i wideo, nowoczesne technologie komunikacji, a do tego czytnik odcisków palców - to i wiele więcej mniejszych zalet sprawia, że takiej propozycji trudno się oprzeć.

Huawei G8 - recenzja. Doświadczenie flagowca w cenie budżetowca - opinie i komentarze (7)

Aby dodać opinię, pytanie lub komentarz podaj swoje dane w polach poniżej. Pola oznaczone gwazdką (*) są obowiązkowe.

Design
Aplikacje
Bateria
Łatwość obsługi
Funkcjonalność
ccc
09-03-2016 - 21:46:15
Dlaczego pisze o Huawei G8 a w sprzedazy macie GX8 ?
  (0)
Odpowiedz
xxx
19-02-2016 - 15:50:57
Kiedy telefon będzie dostępny?
  (0)
Odpowiedz
zainteresowana
12-02-2016 - 09:45:34
Mam zapytanie, ponieważ interesuje mnie telefon Huawei G8 na przedłużenie umowy, kiedy można spodziewać się dostawy i wznowienia oferty w T-mobile?
  (0)
Odpowiedz
ewik
01-02-2016 - 21:47:36
kiedy znowu można się spodziewać G8 w ofercie T-mobile?
  (0)
Odpowiedz
dareq
23-01-2016 - 11:05:21
Kiedy będzie znów dostępny w ofercie?
  (0)
Odpowiedz
....
03-01-2016 - 11:15:36
Czy Huawei G8 będzie dostępny w T-mobile w kolorze złotym?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
05-01-2016 - 08:31:51
Niestety nie przewidujemy na ten moment dostaw złotych G8. Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz

Lepiej w t-mobile

Huawei G8 w T-Mobile! Może mieć go już teraz! Sprawdź ofertę!

Ascend G6 to nieco mniejsza wersja popularnego modelu marki Huawei - Ascend P6. Zaprezentowany na początku roku na targach MWC 2014 w Barcelonie telefon, mimo niższej półki cenowej, wyróżnia się na tle konkurencji kilkoma elementami. Jeden z nich to obsługa szybkiego internetu w technologii LTE. Czy to jedyny as w rękawie Ascenda G6? Przekonajmy się.

  • Design
    8
  • Aplikacje
    7
  • Bateria
    8
  • Łatwość obsługi
    9
  • Funkcjonalność
    8
  • Design
    8.4
  • Aplikacje
    8.6
  • Bateria
    8
  • Łatwość obsługi
    9
  • Funkcjonalność
    8.8

+ Plusy

  • czterordzeniowy procesor
  • wsparcie łączności LTE
  • przyzwoity ekran dotykowy
  • obsługa NFC

- Minusy

  • nakładka graficzna EmotionUI wymaga przyzwyczajenia
  • mało czułe przyciski nawigacyjne pod ekranem

Ekran i wygląd zewnętrzny

Huawei Ascend G6 należy do kategorii kompaktowych smartfonów. Przekątna ekranu 4,5 cala jest dla większości użytkowników wystarczająca. W przypadku testowanego modelu mamy do czynienia z matrycą LCD wyświetlającą obraz o rozdzielczości 540 x 960 pikseli. Biorąc pod uwagę przestrzeń roboczą jest to wynik całkiem dobry.

Wizualnie urządzenie prezentuje się bardzo estetycznie. Blokadę smartfonu umieszczono na prawym boku, a tuż nad nią widać regulację głośności. Przyciski są one dość blisko siebie, zatem łatwo o pomyłkę. Huawei Ascend G6 ma zdejmowaną tylną klapkę i to pod nią kryją się złącza dla karty SIM oraz karty pamięci microSD.

Aparat

Huawei Ascend G6 ma dwie kamery - główna jednostka o rozdzielczości 8 MP umieszczona z tyłu korzysta z doświetlającej diody LED. Moduł z przodu ma rozdzielczość 5 MP i został wzbogacony o funkcję dla miłośników tzw. selfies (okienko podglądu ułatwiające wykonanie prawidłowego zdjęcia swojej osoby). Oczywiście, telefonem można również kręcić wideo (1080p z głównej kamery, zaś 720p z przedniej).

Wydajność i system

Kilka słów warto napisać o układzie napędzającym Ascenda G6. Na pokładzie znajdziemy czterordzeniowy procesor o częstotliwości taktowania 1,2 GHz. Korzysta on z 1 GB pamięci RAM, a przestrzeni na dane mamy 8 GB (dla użytkownika zostaje nieco ponad 5 GB). Najnowsza wersja platformy systemowej dla tego modelu to Android 4.3. Wynik osiągnięty w Antutu Benchmark plasuje urządzenie pod względem wydajności na podobnym poziomie jak Samsung Galaxy S3 (17814 punktów). Zgodnie z tym co napisaliśmy wcześniej, nie ma co oczekiwać rakietowego przyspieszenia, ale nie jest źle. Ascend G6 ‘pociągnie’ typowe popularne gry z Google Play. Pomyślnie wypadł test multidotyku - ekran bez problemu rozpoznaje 10 palców jednocześnie.

Huawei Ascend G6

Huawei Ascend G6 wzbudza pozytywne odczucia. Urządzenie pracuje sprawnie i nie zawodzi. Jeśli nie bierzecie udziału w wyścigu flagowców, możecie tu znaleźć dokładnie to, czego poszukujecie w porządnym telefonie za rozsądną cenę. W pudełku poza kablem USB i ładowarką sieciową znajdziecie również słuchawki douszne.

Nakładka Emotion UI

Rolę nakładki systemowej pełni dobrze znane autorskie rozwiązanie Huawei o nazwie Emotion UI. Producent zrezygnował z typowego zasobnika z listą wszystkich zainstalowanych aplikacji. To bardzo odważne posunięcie. Jeśli jesteście do niego mocno przywiązani, opanowanie obsługi Ascenda G6 zajmie wam chwilę czasu, tak jak zajęło i nam. Programy możemy na szczęście grupować w foldery na pulpicie. Nieco oporne w obsłudze wydały nam się przyciski nawigacyjne umieszczone pod ekranem. Czasem wymagały one ponownego dotknięcia - tak jakby ich czułość była wyjątkowo niska.

Huawei wyprodukował bardzo cienki smartfon

Bateria i narzędzia

Bateria smartfonu o pojemności 2000 mAh powinna wystarczyć na dzień intensywnego użytkowania, a by wydłużyć ten czas możemy skorzystać z wbudowanej funkcji oszczędzania energii. Warto również zapoznać się z narzędziem o nazwie Menedżer telefonu. Pozwala on zoptymalizować urządzenie - zamknąć zbędne aplikacje oraz oczyścić pamięć. Ustawimy w nim także wspomniany wcześniej tryb oszczędzania energii oraz zaprogramujemy funkcję ochrony przed nękaniem (blokowanie wiadomości oraz połączeń z wybranych numerów). Huawei tradycyjnie wykonuje ukłon w stronę osób o mniejszym poziomie zaawansowania technicznego udostępniając tryb uproszczonego interfejsu. Znajdziemy go w ustawieniach pod pozycją Styl ekranu głównego.

Reasumując, Huawei Ascend G6 wzbudza pozytywne odczucia. Poza kilkoma wspomnianymi wcześniej problemami urządzenie pracuje sprawnie i nie zawodzi. Jeśli nie bierzecie udziału w wyścigu flagowców, możecie tu znaleźć dokładnie to, czego poszukujecie w porządnym telefonie za rozsądną cenę. W pudełku poza kablem USB i ładowarką sieciową znajdziecie również słuchawki douszne.

Huawei Ascend G6 - LTE i cztery rdzenie w rozsądnej cenie - opinie i komentarze (72)

Aby dodać opinię, pytanie lub komentarz podaj swoje dane w polach poniżej. Pola oznaczone gwazdką (*) są obowiązkowe.

Design
Aplikacje
Bateria
Łatwość obsługi
Funkcjonalność
Janek
27-09-2015 - 16:54:31
Jak wymienić zbitą szybkę mam szybkę ale żaden serwis nie chce mi tego zrobić czy to takie z kąmplikowane,jak to zrobić samemu
  (0)
Odpowiedz
tomas1111
13-05-2015 - 16:54:08
Witam. Jak Wasza firma planuje rozwiązanie aktualizacji Ascenda G6 LTE? Na stronie producenta od lutego 2015 r. istnieje oficjalny soft 4.4 EMUI 3.0. Dlaczego nie dajecie aktualizacji ? A mamy już prawie połowę maja. Nieładnie.
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
15-05-2015 - 15:27:02
Witam. Nadal nie mamy informacji o planowanej aktualizacji dla tego modelu. Pozdrawiam
  (1)
Odpowiedz
elvis73
12-05-2015 - 21:40:57
witam, po wpisaniu pinu w telefon jest on tylko w trybie połączeń alarmowych. PIN jest przyjęty, na telefon można się dodzwonić ale menu ekranu nadal pokazuje jakiś pin do wbicia. O co chodzi? Jest jakaś dodatkowa blokada?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
13-05-2015 - 07:45:46
Witam. Jeżeli został już wpisany pin karty sim, to skoro telefon prosi o jeszcze jeden pin, wygląda to na blokadę aparatu. W takiej sytuacji musiał być on ustalany w ustawieniach telefonu. Jeżeli pin nie jest znany, należy przywrócić ustawienia fabryczne telefonu poprzez użycie odpowiedniej kombinacji klawiszy. W przypadku problemów z konfiguracją zapewniamy wsparcie techniczne TechDesk: *7242 (2,46 pln/min) dla T-Mobile i Heyah lub 708477242 (2.58 pln/min) dla pozostałych codziennie 7:00-23:00. Regulamin na www.t-mobile.pl. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
kaz
30-04-2015 - 14:29:39
Kiedy dostaniemy aktualizację do Androida KitKat? Z tego co czytałem inne kraje już mają.
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
01-05-2015 - 15:26:44
Witaj. Niestety nadal w tym temacie nic się nie zmieniło.
  (1)
Odpowiedz
mario665
04-05-2015 - 11:21:14
@kaz - Pisałem do Consumer Huawei i oni niestety twierdzą że nie ma póki co planów na wprowadzenie KitKata dla Huawei g6 w Polsce bo.... w sumie to nie wiadomo...
  (0)
Odpowiedz
Maxwell
16-03-2015 - 10:04:22
Witam czy można prosić o odpowiedz na pytania zadane przez pw1 w poście poniżej? Czy można wiedzieć dlaczego aktualizacja jest dostępna dla innych krajów a dla Polski nie? Czy T-Mobile prowadzi bierną politykę rozwoju oprogramowania dla "swoich" telefonów?
  (0)
Odpowiedz
Wiktorx
25-02-2015 - 22:03:29
Witam, czy w związku z informacją że nie ma jeszcze planów nawet aktualizacji do Androida 4.4 i Emui 3.0 ze strony T-Mobile można prosić o rozwinięcie tematu Polityki T-Mobile w stosunku do klientów, którzy zakupili ten telefon? Dlaczego T-Mobile w innych krajach (cała zachodnia Europa) wydaje aktualizacje natomiast w Polsce nie? Jest to krzywdzące dla osób które zaufały państwa reklamom i informacją o najlepszej sieci i wydaje mi się że klienci zasługują na wyjaśnienie tak prostej kwestia jak "podejście do klienta i dbanie o wizerunek firmy".
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
25-02-2015 - 22:50:52
Witaj. Poruszane przez Ciebie zagadnienie nie ma nic wspólnego z Polityką T-Mobile. To producent wypuszcza aktualizację oprogramowania, a nie operator. W tym przypadku to firma Huawei nie ma planów na wprowadzenie aktualizacji tego modelu w naszym kraju a nie my.
  (2)
Odpowiedz
pw1
26-02-2015 - 10:37:38
@ Konsultant T-Mobile - Ale może tak duża sieć jak Tmobile może jednak zasugerować firmie Huawei aktualizcję?. Dlaczego w Polsce dostępna jest aktualizacja G6-lte (soft dla klientów kupujących w sklepach nieabradowane przez was telefony, nr kompilacji G6-LTEV100R001C306B118). Uważam ze jest coś nie tak.
  (0)
Odpowiedz
pw1
18-02-2015 - 08:18:55
Kiedy aktualizacja tego telefonu do EMUI 3. Niemieccy użytkownicy już od 2 tygodni cieszą się z androida 4.4 (P7mini - odpowiednik naszego G6-lte/4G). Czy i kiedy T-mobile Polska planuje wydać aktualizację do Androida 4.4.2 Emui 3
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
18-02-2015 - 09:19:06
Witaj. Z dostępnych nam informacji wynika, iż na tę chwilę nie ma planowanej takiej aktualizacji. Jeżeli coś się zmieni to przekażemy taką informację na trendach. Pozdrawiam.
  (9)
Odpowiedz
Mario665
18-02-2015 - 10:35:56
@ Konsultant T-Mobile - Witam czyli wynika z tego ze telefon dostał aktualizacje we wszystkich Krajach poza T-mobile w Polsce. Rozumiem ze nie ma nawet tego w planach czy może są jakieś plany na update? Użytkownicy nie chcą tracić gwarancji robiąc update na własną rękę a w tym momencie nie mamy żadnego terminu lub informacji o planach dla tego telefonu (de facto bardzo promowanego ze strony T-Mobile).
  (0)
Odpowiedz
allen_16
18-02-2015 - 15:37:37
@ Mario665 @ Konsultant T-Mobile czyli byle sprzedać klientowi towar, zachwalając jego "super" funkcje a później odwrócić się od klienta plecami, bo przecież jak już podpisał umowę to będzie płacił przez 24mce...
  (0)
Odpowiedz
liles
16-02-2015 - 22:25:22
Witam, nie wybiera mi kontaktu głosowo , po drugim wysłaniu do serwisu stwierdzili ,że opcja ta nie rozpoznaje polskich słów i jest to wina Google , Morze jest jakieś wyjście z tej sytuacji .Opcja ta jest dla mnie bardzo ważna ,proszę o ratunek. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
17-02-2015 - 07:56:22
Witam. Jednym z rozwiązań jest zainstalowanie dodatkowej aplikacji ze Sklepu Play. Sugeruję wpisać w wyszukiwarce frazę "Wybieranie głosowe" lub "Voice dialer". W przypadku problemów z konfiguracją zapewniamy wsparcie techniczne TechDesk: *7242 (2,46 pln/min) dla T-Mobile i Heyah lub 708477242 (2.58 pln/min) dla pozostałych codziennie 7:00-23:00. Regulamin na www.t-mobile.pl. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
jurekkarys
20-12-2014 - 09:03:04
Ocena: 5/10
Ja jestem zadowolony na 99%. To chyba ok. Mam pytanie czy warto korzystać z aktualizacji systemu który niby przyspasabia telefon do androida 5 ??
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
20-12-2014 - 11:39:56
Witam, Aktualizacje zawsze warto jest robić, ponieważ z założenia mają one jeszcze prawić prace i funkcjonowanie telefonu. Pozdrawiam!
  (1)
Odpowiedz
Nieznajoma
15-12-2014 - 20:21:34
Wyczytałam w internecie ze ta cala nakladka ekranowa moze spowodowac utrate wlosow przy wymienianiu czegos w telefonie (czy jakies inne czynnosci) . Czy to prawda? O co chodzi z tą nakładką? Licze na odpowiedz. Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
17-12-2014 - 07:34:19
Mając na myśli Nakładkę Emotion UI, jest to nakładka programowa, nie fizyczna. Nie jest możliwe uszkodzenie włosów poprzez Nią.
  (0)
Odpowiedz
Miszaa
20-11-2014 - 14:08:46
witam, Czy w T-M był w sprzedaży tylko model z LTE? (Huawei na stronie www prezentuje również model bez lte...) Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
20-11-2014 - 15:41:01
Witam. Tak, Huawei G6 był dostępny w naszej ofercie tylko w wersji z obsługą LTE. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
Pedro
04-11-2014 - 20:37:23
Witam :) Czy telefon będzie jeszcze dostępny?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
14-11-2014 - 21:31:06
Witam. Niestety nie planujemy już dostaw tego modelu.
  (1)
Odpowiedz
lolopindolo
10-12-2014 - 22:29:20
@ Konsultant T-Mobile - a może jednak?. Podoba mi się i z chęcią bym przedłużył umowę z tym modelem.
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
10-12-2014 - 22:31:22
Witam. Niestety nic się nie zmieniło - nie planujemy już dostaw. Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
lolopindolo
11-12-2014 - 10:03:37
@ Konsultant T-Mobile - a to dlaczego model ten jest ujęty w cenniku i to jeszcze w promocyjnej cenie od 21 listopada (oferta dla przedłużających) i od tego dnia i nawet wcześniej był już niedostępny w sklepie IBOA. Aktualny cennik też go zawiera..., czyli w sumie taka podpucha ...
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
11-12-2014 - 11:04:59
Witaj. Może dlatego, że istnieje jeszcze szansa, aby znaleźć ten telefon w jakimś stacjonarnym sklepie T-Mobile. Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
ramzes
26-10-2014 - 20:06:04
Mam jeszcze 7doladowan w mix na liczbe doladowan kiedy moge przejsc na abonament
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
27-10-2014 - 08:43:55
Oferta pojawia się dla Twojego numeru (w zależności od posiadanej taryfy) od 6 do 2 doładowań przed końcem umowy. Możesz wtedy przejść do usługi abonamentowej, ale obowiązkowe doładowania muszą być wykonane.
  (0)
Odpowiedz
nibjjkbkj
23-10-2014 - 19:04:28
czy jest oopcja przejscia z mixa na abonament ten za 49,90 jump s z tym tel przez internet ???
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
23-10-2014 - 19:07:30
Witam, Sugeruję w tej sprawie skontaktować się z BOA, pod numerem 602 900 z numeru telefonu sieci T-Mobile (opłata zgodna z cennikiem) lub 602900000 z numeru telefonu innego operatora. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
bjdfbf
22-10-2014 - 19:22:04
czy tafyfie jump s za 49,90 po przekrosczeniu limitu prekosc spada czy sa opłaty dodatkowe i jak rozpoznac ze ten telefon nie był wczesniej przez nikogo uzywany bo chciałbym go kupic ale niechce uzywki pozdrawiam :)
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
22-10-2014 - 22:47:42
Witaj. W taryfach JUMP transmisja jest blokowana po wykorzystaniu pakietu danych dostępnych w taryfie. Można jednak w każdym momencie zmienić opcję na wyższą. Co do sprawdzenia stanu urządzenia, najlepszym sposobem jest zakup urządzenia w autoryzowanym punkcie sprzedaży lub sprawdzenie nienaruszonych plomb na opakowaniu aparatu. Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
kowbojzuzia
21-10-2014 - 16:21:39
Problem :( Telefon nie jest obsługiwany przez wbudowany bluetooth w samochodzie - navi800dvd (Opel 2010) w trybie 'handsfree' czyli sterowanie z kierownicy. Nie da się odebrać połączenia z kierownicy... czego to wina??
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
21-10-2014 - 22:06:24
Witam. Prawdopodobnie zestaw nie jest kompatybilny z danym telefonem (softem). W celu upewnienia się możesz skontaktować się z serwisem TechDesk: *7242 (2,46 pln/min) dla T-Mobile i Heyah lub 708477242 (2.58 pln/min) dla pozostałych codziennie 7:00-23:00. Regulamin na www.t-mobile.pl. Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
1469paula
10-10-2014 - 20:51:25
Jak mozna przywrócić do ustawień fabrycznych? Albo moze wiecie jak zrobic to.. Gdy ktos do mnie dzwoni to jest jeden sygnal i koniec a mi wgl nie pokazuje sie,tylko przychodzą powiadomienia nie odebrane połączenie. Pilne
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
11-10-2014 - 16:43:00
Witam W celu przywrócenia ustawień fabrycznych należy wybrać odpowiednią opcję w ustawieniach. W celu uzyskania bardziej szczegółowych informacji zapraszam do kontaktu ze wsparciem technicznym TechDesk: *7242 (2,46 pln/min) dla T-Mobile i Heyah lub 708477242 (2.58 pln/min) dla pozostałych codziennie 7:00-23:00. Regulamin na www.t-mobile.pl. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
pati21
28-09-2014 - 17:44:48
Czytałam w poniższych komentarzach, że nie macie takiego koloru w ofercie, ale może jest jednak możliwość zamówienia innego koloru, niż ten, który jest w salonie T-mobile :)
  (0)
Odpowiedz
pati21
27-09-2014 - 16:42:26
Czy można zamówić ten telefon w kolorze białym?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
01-10-2014 - 15:36:15
Witam. Telefon Huawei G6 jest u nas dostępny tylko w kolorze czarnym. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
K123
26-09-2014 - 20:15:37
witam. w jakim waszym salonie w Warszawie mogłabym obejrzeć ten telefon? :)
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
02-10-2014 - 08:39:41
Proponuje podejść do najbliższego punktu i zapytać czy można go obejrzeć. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
K033
05-09-2014 - 21:31:30
Witam. W jaki sposób można utworzyć na telefonie nowy folder? Z góry bardzo dziękuję za pomoc:) Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
08-09-2014 - 21:35:34
Witaj. Jeśli w telefonie nie ma menadżera plików można taką palikację pobrać ze sklepu lub stworzyć folder po podłączeniu urządzenia do komputera. W przypadku problemów zapewniamy wsparcie techniczne TechDesk: *7242 (2,46 pln/min) dla T-Mobile i Heyah lub 708477242 (2.58 pln/min) dla pozostałych codziennie 7:00-23:00. Regulamin na www.t-mobile.pl. Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
daro9801
28-08-2014 - 12:20:25
W lutym 2015 kończy mi sie umowa kiedy najwczesniej mogę przedłużyć umowe bo bardzo spodobał mi się Huawei Ascend G6 i chciałbym się dowiedzieć o oferty z tym telefonem
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
28-08-2014 - 15:17:10
Witam. Oferty lojalnościowe dla naszych klientów abonamentowych są przygotowywane już na sześć miesięcy przed datą wygaśnięcia umowy. Skoro umowa wygasa w lutym 2015 roku, oferta może być już widoczna na Pana koncie nawet teraz. Zapraszam więc do kontaktu z BOA albo do naszego Sklepu Internetowego. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
dino724
25-08-2014 - 22:16:38
Ocena: 10/10
Witam ,czy Huawei ascsend g6 LTE , dostanie aktualiizacje do kit kata 4.4 ,a jezeli tek to kiedy?może coś już wiadomo.Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
28-08-2014 - 07:59:59
Witam serdecznie. Na chwilę obecną, producent nie planuje udostępnienia takiej aktualizacji. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
pacik
22-08-2014 - 07:42:16
Czy jest już dostępny kolor biały? Dlaczego taki fajny telefon jest ograniczony jednym kolorem?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
22-08-2014 - 09:12:54
Witam. Dalej Huawei Ascend G6 jest dostępny tylko w kolorze czarnym. Na tą chwilę nie mamy dostaw wersji kolorystycznej białej. Nie jestem w stanie dokładnie odpowiedzieć, dlaczego kolor telefonu jest ograniczony do czarnego. Zapewne jest to kwestia możliwości producenta przy składanych zamówieniach. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
Romero
21-08-2014 - 16:09:02
Po włożeniu karty Plusa do Huawei nie mogę zarejestrować się do żadnej z sieci ( karta sim nie pozwala na połączenie z tą siecią) jaka może być przyczyna ? :/
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
21-08-2014 - 16:43:09
Witam. Jeżeli chodzi o telefony zakupione w sieci T-Mobile to nie mają one blokady Simlock, więc problem pewnie nie leży w tej kwestii. Na Twoim miejscu, jeśli to możliwe, sprawdziłbym karty od innych operatorów i jeżeli tylko z Plusa nie działa to trzeba się z Biurem Obsługi sieci Plus. Jeżeli telefon nie czyta żadnej karty to spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne, a w ostateczności skierować urządzenie do serwisu. Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
sssssssssssssssss
18-08-2014 - 10:51:00
Na stronie t-mobile w zakładce telefony przy modelu huawei ascend g6 jest zaznaczona usługa płatności my wallet. Telefon ma brandowanego softa i sprzedawca zapewniał, że usługa będzie działać a nie działa...dlaczego????
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
18-08-2014 - 18:31:44
Witam. Niestety Huawei Ascend G6 na chwilę obecną nie wspiera usługi MyWallet. Nie znalazłem także takich informacji na stronie t-mobile.pl w opisie telefonu. Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
ssssssssssss
19-08-2014 - 09:12:43
Proszę wejść na stronę www.t-mobile.pl wejść w zakładkę telefony i urządzenia, następnie kliknąć w zakładkę telefony, wybrać producenta huawei z menu po prawej stronie i jako trzeci z listy jest huawei ascend g6 i przy zdjęciu telefonu jest napisane tak: Super szybka transmisja danych LTE (do 150Mb/s) 4,5-calowy ekran Aparat 8 Mpix System operacyjny Android 4.3 Jelly Bean 8 GB wbudowanej pamięci i 1 GB RAM NFC - płatnośći MyWallet .... i jak byk jest napisane NFC-płatności MyWallet
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
19-08-2014 - 16:57:02
Faktycznie, opis jest błędny. W związku z tym, że sami nie mamy możliwości redagowania treści na T-mobile.pl, przekazałem informację o błędzie do odpowiedniej sekcji. Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
sssssssssssssss
19-08-2014 - 23:46:15
Lepiej postarajcie się proszę żeby Huawei ascend g6 zaczął wspierać MyWallet bo z tego co wiem ten telefon to w t-mobile hit sprzedaży
  (0)
Odpowiedz
Dandiego
10-08-2014 - 16:55:36
Ocena: 9/10
Witam, Czy w g6mozna ustawic szybkie wybieranie numeru jak np w samsungu'
  (0)
Odpowiedz
8siem
03-08-2014 - 21:37:22
Witam, chciałabym spytać czy planowane jest zwiększenie oferty o biały model Huawei g6? Inne sieci mają go w swojej ofercie.
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
04-08-2014 - 08:29:47
Witam serdecznie. Na chwilę obecną nie planujemy dodania do oferty niniejszego modelu telefonu, w kolorze białym. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
x215
31-07-2014 - 21:35:21
Mam pytanie, czy ten telefon obsługuje wideorozmowy? jeżeli tak to w jaki sposób skorzystać z takiego połączenia. Dodam że, używanie skype'a jes dla nas niesatysfakcjonujące. Jak przedstawiają się ceny za takie połączenia?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
31-07-2014 - 22:23:35
Witam serdecznie, Specyfikacja techniczna modelu ascend G6 nie daje takiej funkcji. Połaczenia wideo są taryfikowane tak samo jak połaczenia głosowe.
  (0)
Odpowiedz
slawmir
28-07-2014 - 14:48:11
Czy jest jakakolwiek szansa, że telefony ze stajni Huawei ( w tym Ascend G6) posiadające NFC dostaną wsparcie dla MyWallet ?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
13-08-2014 - 09:27:04
Niestety, ale żadnych telefonów firmy Huawei nie będziemy komunikowali z usługą MyWallet.
  (0)
Odpowiedz
Chris
25-07-2014 - 12:09:36
Czy dla modelu Ascend G6 przewidziana jest aktualizacja, która udostępni w menu funkcje blokowania połączeń, udostępnienie internetu przez bluetooth, liczniki połączeń i inne, których nie ma?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
25-07-2014 - 12:52:43
Witam. Na chwilę obecną aktualizacja nie jest planowana. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
MoreK1904
22-07-2014 - 11:31:56
Mam podobnie ale mi to jakoś nie przeszkadza trwa to z 2 sek i potem znika i mogę nacisnąć przycisk głośnomówiący :)
  (0)
Odpowiedz
MoreK1904
22-07-2014 - 10:42:07
Ocena: 9/10
Witam czy G6 powinna dostać w ogóle aktualizacje do 4.4 ?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
23-07-2014 - 07:04:11
Witam. Na chwilę obecną aktualizacja nie jest planowana. Pozdrawiam
  (3)
Odpowiedz

Lepiej w t-mobile

Galaxy S7 już jest! I to z Gear VR w prezencie! Sprawdźcie!

Na polskim rynku zadebiutowały właśnie dwa nowe smartfony Huawei z serii Ascend: modele Ascend G630 i Ascend G730. Poznajmy je bliżej.

Pierwszy z nowych smartfonów Huawei, które trafiają właśnie na polski rynek, to Huawei Ascend G630. Został on wyposażony w system Android 4.3 z interfejsem Emotion UI 2.0 oraz 5-calowy ekran dotykowy o rozdzielczości HD (1280 x 720 pikseli). Za jego wydajność odpowiada czterordzeniowy procesor z zegarem 1.2 GHz, który otrzymuje wsparcie ze strony 1 GB pamięci RAM.

SZUKASZ SMARTFONU OD HUAWEI? POZNAJ ASCEND G6!

Na gry, aplikacje oraz dane użytkownika producent przewidział 4 GB pamięci wewnętrznej, którą można rozszerzyć przy pomocy karty microSD do 32 GB. Do tego dwa aparaty (przód - 1 MP HD, tył - 8 MP), łączność Wi-Fi i Bluetooth 4.0 oraz bateria o pojemności 2000 mAh. Wymiary smartfonu to 143 × 71,7 × 7,8 mm, a waga - ok. 160 g.

Huawei Ascend G630

Drugi z wprowadzonych do Polski smartfonów od Huawei - model Ascend G730 - posiada system Android 4.2 (Jelly Bean) z interfejsem Emotion UI 2.0, który jest wyświetlany na 5,5-calowym ekranie dotykowym o rozdzielczości QHD (960 x 540 pikseli). Za jego wydajność odpowiada czterordzeniowy procesor MTK Cortex A7 1.3 GHz, wspierany przez 1 GB pamięci RAM.

Na dane użytkownika producent przewidział 4 GB pamięci wewnętrznej, które dzięki obecności slotu na karty microSD można rozszerzyć o dodatkowe 32 GB. Oprócz tego urządzenie posiada dwa aparaty (przód - 5 MP, tył - 8 MP), tryb Dual SIM, łączność Wi-Fi i Bluetooth oraz baterię 2300 mAh. Urządzenie waży 180 g i ma wymiary 149,5 x 78 x 9,6 mm.

Huawei Ascend G630 jest dostępny w sugerowanej cenie 799 zł, a model Ascend G730 w sugerowanej cenie 849 zł.

Huawei Ascend G730

<p><em>Huawei Ascend G6 jest w naszej ofercie! Sprawdźcie!</em></p>

Ascend G630 i Ascend G730 - nowe smartfony od Huawei w Polsce - opinie i komentarze (0)

Aby dodać opinię, pytanie lub komentarz podaj swoje dane w polach poniżej. Pola oznaczone gwazdką (*) są obowiązkowe.

Lepiej w t-mobile

Galaxy S7 już jest! I to z Gear VR w prezencie! Sprawdźcie!

Ascend G620S to jedna z najnowszych smartfonowych propozycji Huawei, zasilająca średni segment cenowy. Zobaczmy, co potrafi to cacko.

  • Design
    8
  • Aplikacje
    8
  • Bateria
    9
  • Łatwość obsługi
    8
  • Funkcjonalność
    8
  • Design
    7.588235294
  • Aplikacje
    7.882352941
  • Bateria
    7.588235294
  • Łatwość obsługi
    9.058823529
  • Funkcjonalność
    8.176470588

+ Plusy

  • wykonanie
  • wygląd
  • bateria
  • 64-bitowy procesor
  • cena

- Minusy

  • ekran

Huawei Ascend G620S to smartfon z gatunku tych niedrogich, jednak mimo to sprawia bardzo pozytywne wrażenie. Demonem prędkości może nie jest, ale jego moc w zupełności wystarcza do komfortowej obsługi i większości najpopularniejszych zastosowań. Podobać się może jego wygląd - obudowa jest elegancka i dobrze spasowana.

Obudowa i wygląd zewnętrzny

To, co Huawei Ascend G620S ma najlepsze, jest widoczne już na pierwszy rzut oka, bo znajduje się na zewnątrz. Chodzi oczywiście o obudowę - solidnie wykonaną i składającą się z dobrze spasowanych elementów. Chwytając smartfon nie mamy wrażenia, że za chwilę rozpadnie się on w naszych dłoniach na kawałki, nie ma też wówczas mowy o żadnym skrzypieniu czy czymś w tym rodzaju. 

-> Test: Huawei Ascend Mate 7: świetny tablet

-> Test: Huawei Ascend Y550 - budżetowiec z LTE

Ascend G620S leżąc w ręce sprawia wrażenie telefonu z wysokiej półki cenowej. I prezentuje się bardzo elegancko - zwłaszcza z obudową w białej wersji kolorystycznej, którą mieliśmy właśnie okazję testować. Jej tył jest pokryty białym tworzywem sztucznym, imitującym skórę, co zapewnia pewny chwyt urządzenia. Na przodzie mamy z kolei poziomy głośnik, obiektyw przedniej kamerki oraz trzy typowe dla Androida przyciski funkcyjne. Całość została otoczona metalową ramką, co nadaje urządzeniu jeszcze bardziej eleganckiego wyglądu.

Ekran i aparat

5-calowy ekran w Huawei Ascend G620S to ukłon w stronę tych osób, które chcą mieć sporej wielkości smartfon, ale jednocześnie nie stać ich na to, by zainwestować w dużego Androida z górnej półki cenowej. Co prawda jego rozdzielczość mogłaby być nieco wyższa, bo stare, dobre HD (1280 x 720 pikseli) rzeczywiście jest już dość stare, ale czy na pewno jeszcze dobre? Z drugiej jednak strony za takie pieniądze nie można mieć wszystkiego. Należy jednak pamiętać, że na dużym ekranie widać po prostu więcej, przez co jest on w stanie zapewnić odpowiednie wrażenia podczas korzystania z gier i aplikacji, oglądania filmów i przeglądania internetu.

-> Czy smartfon z dużym ekranem jest dla Ciebie? Sprawdź! 

Huawei Ascend G620S

Duży ekran i solidne, eleganckie wykonanie - przede wszystkim tym Huawei Ascend G620S zadowoli swoich przyszłych użytkowników. Choć nie bez znaczenia pozostają również bateria, modem LTE i dobra wydajność. No i oczywiście cena - za telefon trzeba bowiem zapłacić mniej niż 1000 zł.

Jakość wyświetlanego obrazu stoi na przyzwoitym poziomie. Prezentowane kolory są ciepłe, całość bardzo wyraźna, a kąty widzenia zaskakująco dobre. Najgorzej wypadają poziomy kontrastu i jasności, co może spowodować, że przy pełnym słońcu użytkownik Ascenda G620S może napotkać na delikatne problemy z jego komfortową obsługą. Poza tymi mankamentami jest w porządku.

Główny 8-megapikselowy aparat fotograficzny z diodą doświetlającą LED potrafi robić dobre zdjęcia. I choć niekiedy brakuje im odrobiny ostrości, to jednak możliwości fotograficzne tego cenowego średniaka pozytywnie zaskakują. Dzięki jasnemu obiektywowi zdjęcia są dobrze oświetlone nawet w tych nieco bardziej zaciemnionych pomieszczeniach. W skrajny przypadkach sceneria może zostać doświetlona przed wbudowany flash. Ponadto aparat został wyposażony w wiele przydatnych funkcji, takich jak: tryb HDR, panorama, filtry graficzne, śledzenie obiektu, a także w sporo opcji związanych z edycją.

System operacyjny i wydajność

Huawei Ascend G620S pracuje pod kontrolą systemu operacyjnego Android 4.4 KitKat z nakładką Emotion UI 2.3, co zapewnia mu odpowiednią funkcjonalność i dobrą kompatybilność oprogramowania. Interfejs jest maksymalnie uproszczony i zaprojektowany w taki sposób, by odnaleźli się w nim nie tylko starzy androidowi wyjadacze, ale również osoby, które dopiero rozpoczynają swoją przygodę w świecie smartfonów. Menu jest intuicyjne i proste w obsłudze. 

Podczas korzystania z wszystkich funkcji urządzenia, przełączania się pomiędzy ekranami i uruchamiania aplikacji nie uświadczyłem też żadnych problemów z płynnością i wydajnością. To już zasługa czterordzeniowego Snapdragona 410 o częstotliwości taktowania 1.2 GHz, który został oparty na 64-bitowej architekturze. Tak jak już wspominałem, demon prędkości to to nie jest, niemniej jednak jak na ten przedział cenowy wydajność urządzenia wypada naprawdę dobrze i pozwala na komfortowe korzystanie z najważniejszych aplikacji i średnio zaawansowanych gier.

Huawei Ascend G620S

Niewątpliwą zaletą Ascenda G620S jest też obecność modemu LTE, który od jakiegoś czasu znajduje się na standardowym wyposażeniu nie tylko smartfonów z najwyższej półki cenowej. Wisienką na torcie jest dość pojemna bateria o pojemności 2000 mAh, dzięki której użytkownik nie musi obawiać się przymusowego związku z ładowarką. 

Podsumowanie

Duży ekran i solidne, eleganckie wykonanie - przede wszystkim tym Huawei Ascend G620S zadowoli swoich przyszłych użytkowników. Choć nie bez znaczenia pozostają również bateria, modem LTE i dobra wydajność. No i oczywiście cena - za telefon trzeba bowiem zapłacić mniej niż 1000 zł.

Huawei Ascend G620S - 64 bity w dobrej cenie - opinie i komentarze (25)

Aby dodać opinię, pytanie lub komentarz podaj swoje dane w polach poniżej. Pola oznaczone gwazdką (*) są obowiązkowe.

Design
Aplikacje
Bateria
Łatwość obsługi
Funkcjonalność
RapiD.
19-03-2016 - 14:11:12
Telefon bardzo dobrze się sprawuje. Posiada przedni aparat. Dobra jakość rozmów przez telefon.
  (0)
Odpowiedz
mal123
22-01-2016 - 12:06:50
jak wyłączyć słownik, jak pisze smsy to często moje słowa są zamieniane na inne i wychodzą głupoty w tekście
  (0)
Odpowiedz
Why
30-12-2015 - 13:10:23
czy ten model posiada przednia kamerke?
  (0)
Odpowiedz
Redakcja T-Mobile Trendy
30-12-2015 - 14:18:50
Pewnie! 2 Mpx :)
  (0)
Odpowiedz
Karol J.K.
10-11-2015 - 13:17:55
Mam ten model od stycznia tego roku ijestem bardzo zadowolony,ze wybralem wlasnie G620s.Nie muli,jest bardzo prosty w obsludze,ma wiele funkcji,z ktorych kazdy potecjalny nabywca bedzie zadowolony.Goraco polecam.
  (0)
Odpowiedz
monika.j
17-10-2015 - 19:48:32
czy obecnie ten telefon jest dostępny w białej wersji ? (jeśli to ma znaczenie to chodzi o okolice częstochowy)
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
20-10-2015 - 21:06:50
Witam. Niestety na chwilę obecną nie jest on dostępny nie mam też informacji dotyczącej stanów magazynowych naszych punktów. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
aniaaa
10-08-2015 - 20:13:29
Witam , czy telefon jest już dostępny w kolorze białym? oraz czy jest na magazynie w punkcie T-mobile w Galerii Mokotów? Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
Tomek2342
29-06-2015 - 10:16:16
Ocena: 8/10
...
  (0)
Odpowiedz
9966
23-06-2015 - 20:12:46
Mam taki problem nie wiem jak skasować numery z wiadomości nadawczej do których kiedyś wysłałem wiadomość proszę o pomoc
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
24-06-2015 - 08:14:40
Witam, Uprzejmie informuję, że na to pytanie najlepiej odpowie nasz specjalista. W związku z tym, serdecznie zapraszam do kontaktu z Serwisem Obsługi Technicznej „Tech Desk” dostępnym pod numerem *7242 (koszt połączenia to 2 PLN netto/minutę – numer dostępny dla klientów sieci T-Mobile) lub 708477242 (dla Klientów innych operatorów, koszt połączenia wg taryfy). Serwis Obsługi Technicznej jest dostępny codziennie w godzinach 7:00 – 23:00. Regulamin serwisu znajduje się na stronie internetowej www.t-mobile.pl Zachęcam do kontaktu.
  (0)
Odpowiedz
dario35
30-03-2015 - 13:37:58
Czu będzie jeszcze w ofercie?
  (0)
Odpowiedz
Pasza
26-03-2015 - 21:42:56
Ocena: 8/10
Nie mogę znaleźć informacji dotyczących aktualizacji systemu do wersji 5.0. Myślę że skoro producent wpakował 64-bitowy procesor to chyba z myślą o przesiadce na 64-bitowy system. Nie macie informacji na ten temat? Ja osobiście wziąłem ten telefon w umowie z nadzieją na androida 5.0 :(
  (0)
Odpowiedz
dario35
27-02-2015 - 18:37:44
Kiedy będą w sprzedaży znowu (aktualnie brak)?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
27-02-2015 - 22:27:14
Witaj. Na chwilę obecną telefonu nie ma na stanach magazynowych, sugerujemy kontakt z Biurem Obsługi Abonenta pod numerem 602900000, nasi konsultanci będą trzymali rękę na pulsie i poinformują Cię jeśli będziesz chciał podpisać umowę wraz z tym telefonem. Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
pic
21-02-2015 - 17:32:05
czy telefon posiada dyktafon
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
22-02-2015 - 10:30:21
Witam. W telefonach Huawei znajduje się fabrycznie zainstalowana aplikacja "Rejestracja dźwięku". W razie czego Sklep Play oferuje bogatą alternatywę dla tego typu aplikacji. Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
Telee
20-02-2015 - 17:31:45
@Konsultant T-Mobile- Witam, w jakiej cenie można u Państwa dostać Huawei G620s bez żadnej taryfy?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
20-02-2015 - 18:17:12
Wyjątkowo dla tego modelu, nie mamy informacji o cenie produktu bez umowy. Spróbuj podpytać w naszym Punkcie Obsługi. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
DeMioS
08-02-2015 - 19:03:05
Witam, czy Huawei G620s przez was oferowany posiada NFC i DualSim?
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
09-02-2015 - 07:33:43
Witaj. Wersja, jaką producent dostarcza do naszej sieci nie posiada wymienionych przez Ciebie funkcji. Pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
DeMioS
09-02-2015 - 10:55:52
@ Konsultant T-Mobile - Szkoda. Natomiast znalazłem na waszej stronie w opisie telefonu, że telefon posiada funkcję NFC. Mam to rozumieć jako błąd na stronie czy niewiedza konsultanta? Dziękuję i pozdrawiam.
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
09-02-2015 - 15:36:56
Witam. Przepraszamy za pomyłkę. Rzeczywiście Huawei G620s posiada funkcję NFC. Obsługuje także płatności zbliżeniowe MyWallet w naszej sieci. Dotyczy to telefonów sprzedawanych przez nas z wersją oprogramowania G620S-L01V100R001C150B243. Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz
ktruku1981
13-02-2015 - 16:11:24
@ Konsultant T-Mobile - Kiedy telefon będzie dostępny w kolorze białym??
  (0)
Odpowiedz
Konsultant T-Mobile
13-02-2015 - 16:51:12
Witam Serdecznie, Na ten moment tylko czarny. Nie mamy informacji w tym temacie sugeruje kontakt z BOU pod numerem 602900 opłata zgodna z cennikiem taryfy Pozdrawiam
  (0)
Odpowiedz

Lepiej w t-mobile

Galaxy S7 już jest! I to z Gear VR w prezencie! Sprawdźcie!
Podziel się